Concept

Dit moet je weten...

De markt van Enterprise Content Management (ECM) maakt een snelle groei door. Dit is te danken is aan de enorme berg informatie die we dagelijke creeren waardoor ECM van onschatbare waarde is. Informatie van uiteenlopende bronnen, zoals afbeeldingen, video, blogs, bedrijfsbestanden, e-mail, webcontent en grote mediabestanden, bewijzen eens te meer dat bedrijven dringend in ECM moeten investeren om al hun informatie te kunnen beheren.

Bedrijven kunnen ECM-systemen gebruiken om orde in de chaos te scheppen. ECM biedt organisaties mogelijkheden om, gezien de enorme hoeveelheid data en content die ze dagelijks willen analyseren, bijhouden en opslaan, daar controle op te houden. Bovendien creëren ze werkstromen waarmee hun medewerkers effectiever en efficiënter worden en voldoet aan wetten en regels.
In deze White Paper zijn onderzoeksresultaten beschreven van sectororganisaties en betrouwbare mediabronnen. Onderzoeksresultaten over Informatiebeheer, document management, mobiliteit en de Cloud. Hiermee willen we u inzicht geven in hoe en waarom ECM belangrijk kan zijn voor een organisatie. ECM stelt organisaties in staat nieuwe en bestaande informatie te combineren en te beheren om de efficiëntie naar een hoger plan te tillen, en de productiviteit te verbeteren. Daarnaast beschermt ECM organisaties tegen mogelijk desastreuze gegevenslekken en dataverlies, en wordt de toegang tot vertrouwelijke informatie gecontroleerd.

Download hier het Whitepaper met de laatste onderzoekcijfers over DMS / ECM

 

Host Access Solutions B.V.|Lekstraat 1b, 7607 PN Almelo|Telefoon: +31 (0)546 898 232|E-mail: info@hostaccess.nl
© 2017 - Host Access Solutions