Concept

Document Process Automation

Host Access Solutions is in Nederland al meer dan vijftien jaar toonaangevend in document- en bedrijfsprocesautomatisering. Wij hebben langdurige en resultaatgerichte relaties met al onze klanten en helpen hen bij het presenteren, leveren en opslaan van informatie op basis van documenten. Onze document- en communicatieoplossingen bieden u krachtige functionaliteit waarmee u uw documenten en uw document processen kunt verbeteren. Wij zijn actief binnen de hele document keten en bieden oplossingen voor document capture, document management en output management.

Naast document oplossingen bieden we ook virtualisatie oplossingen die het mogelijk maken virtueel te werken, op kantoor en iedere andere werkplek met internet waar ook ter wereld.

We staan bekend vanwege onze moderne oplossingen en snelle en goede service, ook buiten de gangbare kantoortijden. We zijn vanuit ons kantoor in Almelo actief in de hele Benelux en dé experts in document management en virtualisatie.

Voor meer informatie over onze organisatie nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende kennismaken.

Host Access Solutions B.V.|Lekstraat 1b, 7607 PN Almelo|Telefoon: +31 (0)546 898 232|E-mail: info@hostaccess.nl
© 2017 - Host Access Solutions