SAP

Overal toegang tot SAP Business One met AccessNow

Ericom maakt het leven makkelijker voor SAP Business One Gebruikers

SAP Business One toegang met AccessNow

Ericom AccessNow maakt het mogelijk flexibel toegang te krijgen tot SAP Business One (Cloud of On-Premise) met de meest uiteenlopende apparaten, waaronder Windows-pc's, Mac, Linux, iPad / iPhone, Android, Google Chromebook, BlackBerry Playbook en zelfs op werkstations buiten het bedrijfsnetwerk!
Ericom AccessNow is de eerste high performance HTML5 RDP-client voor toegang tot gehoste Windows applicaties en desktops. Het draait volledig in de browser, met alleen standaard webtechnologieën. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden op het apparaat van de eindgebruiker – enige dat u nodig heeft is een HTML5 compatibel browser en een internetverbinding.

Waarom een gecombineerde oplossing SAP Business One en AccessNow?

De combinatie geeft medewerkers de mobiliteit en flexibiliteit om vanuit de internetbrowser, vanaf elke locatie (kantoor, fabriek, onderweg of thuis) toegang te krijgen tot de SAP Business One One applicatie, inclusief alle dashboards, aanpassingen en add-ins van derde partijen. Het maakt geen gebruik van Java, Flash, Silverlight, ActiveX of ander onderliggende technologie wat een vermindering van IT overhead betekend.

De echte voordelen

AccessNow is de ideale oplossing voor kleine en middelgrote ondernemingen die clientless toegang willen verlenen tot SAP Business One (Cloud of on-premise )

  • Eenvoudig, gemakkelijk en goedkoop te onderhouden -
  • Werkt via de browser op de meeste apparaten.
  • BYOD (bring your own device) Enabler - ondersteunt de toegang vanaf elke HTML5 compatibele browser op elk platform ,waaronder Android , Chromebook , Windows, Mac, Linux , iPad / iPhone , enz.

Hoe werkt het

Het is eenvoudig! Het enige wat je nodig hebt is een webbrowser en een internetverbinding.

  • 1 Ga naar de AccessNow webpagina van je organisatie.
  • 2 Log-in
  • 3 Klik op verbinden – SAP Business One opent direct in de webbrowser.

AccessNow kan geïntegreerd worden in het portaal van de organisatie. Door simpel te klikken op een icoon in het portaal, krijgt de gebruiker toegang tot de applicatie of desktop.

Richard Duffy, Product Evangelist voor SAP Business One:
“Het mooie van AccessNow is dat je geen software hoet te installeren op de client. Dus je loopt naar een willekeurig werkstation waar dan ook ter wereld, typt de URL in en je hebt toegang tot SAP Business One. Het is snel, het is eenvoudig het is simpel en het werkt! “

View Video

Verdere informatie

Download hier de brochure met algemene informatie over toegang tot SAP Business One met AccessNow van Ericom.

Via de volgende link kan je zelf ervaren hoe het werkt. Demo

Host Access Solutions B.V.|Lekstraat 1b, 7607 PN Almelo|Telefoon: +31 (0)546 898 232|E-mail: info@hostaccess.nl
© 2017 - Host Access Solutions